Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήταν φοβισμένη και έλεγε ότι κάτι έγινε στον ύπνο της»

«Τότε είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε με τη Ρούλα», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Σαν σήμερα, στις 8 Απριλίου 2021, ξεκινούσε το μαρτύριο της εννιάχρονης Τζωρτζίνα, του παιδία που έφυγε τελευταίο από τα τρία αδελφάκια στην Πάτρα, όταν έγινε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο, μετά το πρώτο επεισόδιο. 

Σαν σήμερα η Τζωρτζίνα είχε το πρώτο επεισόδιο και ξεκίνησε το μαρτύριό της

Έναν χρόνο μετά, έρχονται στο φως συνταρακτικές αποκαλύψεις για το πώς ήταν το παιδί όταν μπήκε για νοσηλεία, αλλά και για τη στάση των δύο γονιών της, της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της και του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα της.

Δολοφονία Άλκη: Ποιον «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Η Τζωρτζίνα την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν ήταν στο σπίτι της, αλλά σε οικογενειακό σπίτι από την πλευρά της μητέρας της, στον Αλισσό Αχαΐας. Εκείνη την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε ένα δωμάτιο μόνη με την κόρη της και επικαλέστηκε πως το παιδί είχε σπασμούς και μελανιά στο στόμα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

Πάτρα - εννιάχρονη Τζωρτζίνα και Ρούλα Πισπιρίγκου

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι σύμφωνα με τους γιατρούς, η Τζωρτζίνα έδειχνε φοβισμένη και έλεγε ότι κάτι έγινε όσο κοιμόταν.

Στο εν λόγω σπίτι υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα, ωστόσο την ώρα που φέρεται το παιδί να είχε τα συμπτώματα βρισκόταν μόνο του στο δωμάτιο με την 33χρονη μητέρα, υπογράμμισε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσει το παιδί ο Μάνος θα γυρίσει πίσω;»

«Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε με την Ρούλα»

«Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, ότι μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά μας, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει, πέρα από επίσημες άδειες», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο Mega.

«Όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε στις 8 Οκτωβρίου τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο Καραμανδάνειο ήταν μόνη με την μητέρα της σε δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλισσό. Εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Ρούλας και η αδελφή της. Εγώ ήμουν σε άλλο σπίτι γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διάσταση. Το επεισόδιο που περιέγραψε η Ρούλα, συνέβη στην Τζωρτζίνα όταν μάνα και κόρη ήταν μόνες στο δωμάτιο. Δεν ήταν άλλος μπροστά. Μετά η Ρούλα βγήκε έξω, όπως έμαθα, και ειδοποίησε τους υπόλοιπους», πρόσθεσε ο πατέρας του παιδιού.

Πάτρα - Τζωρτζίνα, Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης

Για το διάστημα που η Τζωρτζίνα έδινε τη μάχη να επανέλθει σε κέντρο αποκατάστασης και τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είπε:

Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε και μάλιστα είχα ενημερώσει και την Ρούλα.

Πρόσθεσε, δε, πως όταν πέθανε η Τζωρτζίνα του ήταν αδύνατον να κάνει άσχημες σκέψεις για τη γυναίκα του, κάτι που εκείνο το διάστημα φαινόταν και από τα διαδικτυακά του μηνύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top