Σαν σήμερα η Τζωρτζίνα είχε το πρώτο επεισόδιο και ξεκίνησε το μαρτύριό της

Πού ήταν και με ποιους η Τζωρτζίνα όταν είχε τα επεισόδια

Πάτρα: Μητέρα Συμμαθήτριας Της Τζωρτζίνας Αποκαλύπτει 

Σαν σήμερα -8 Απριλίου- πριν από έναν χρόνο, η Τζωρτζίνα, η μεγαλύτερη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο με με τρομώδεις σπασμωδικές κινήσεις των άκρων, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στην Πάτρα.

Πάτρα: «Πολεμήσαμε για την Τζωρτζίνα, αλλά η αγκαλιά μας δεν ήταν μεγάλη»

Το εν λόγω επεισόδιο έγινε λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, του έξι μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαρτίου του περασμένου έτους.

Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα μάλιστα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, η Τζωρτζίνα είχε 9 τέτοια επεισόδια πριν καταλήξει μετά από χορήγηση κεταμίνης στις 29 Ιανουαρίου 2022, για την οποία και κατηγορείται ότι της την έδωσε η ίδια της η μητέρα. Τα επεισόδια αυτά χαρακτηρίζονται αιφνίδια και μάλιστα σε δύο από αυτά ενεργοποιήθηκε ο βηματοδότης.

Πάτρα: Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να κατασχεθεί το τάμπλετ

Όσο νοσηλευόταν σε ΜΕΘ η Τζωρτζίνα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, στο Ωνάσειο δεν κατεγράφη κανένα επεισόδιο επικίνδυνης ταχυκαρδίας και διαπιστώθηκε η κανονική λειτουργία του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στο παιδί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας το τελευταίο της 24ωρο

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε «ανοίξει» τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας και είχε παρουσιάσει ντοκουμέντα από τη «διαδρομή» της ιατρικής πορείας του 9χρονου κοριτσιού που «έφυγε» βασανισμένο.

Πάτρα: Πού ήταν και με ποιους η Τζωρτζίνα όταν είχε τα επεισόδια

Ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης

Η πορεία της νόσου της Τζωρτζίνας - Τι περιλαμβάνει ο ιατρικός φάκελος 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσει το παιδί ο Μάνος θα γυρίσει πίσω;»

  • 8/4 /21 μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αφού έχει παρουσιάσει σπασμούς ενώ κοιμόταν στο σπίτι.
  • 11/4/21 Λαμβάνει χώρα το επεισόδιο της ανακοπής, γίνεται ανάνηψη για 55λεπτά όπου έχει ως αποτέλεσμα εγκεφαλοπάθεια. Το παιδί διασωληνώνεται.
  • 11/4/21 γίνεται διακομιδή από το Καραμανδάνειο στη ΜΕΘ στο Ρίο. Το παιδί μεταφέρεται διασωληνωμένο.
  • 10/5/21 το παιδί διακομίζεται στο Ωνάσειο για τοποθέτηση απινιδωτή με ασθενοφόρο. Χωρίς τη συνοδεία γονιών του εντός του ασθενοφόρου. Εισάγεται στη ΜΕΘ του Ωνάσειου που λαμβάνει χώρα επεισόδιο το βράδυ και διασωληνώνεται για τρία 24ωρα.
  • 5/6/21 επιστρέφει με ασθενοφόρο στη ΜΕΘ του Ρίο με συνοδεία γιατρού και της μητέρας.
  • 16/6/21 Διαμομίζεται από τη ΜΕΘ Παίδων (Ρίο) στο Καραμανδάνειο με ασθενοφόρο, συνοδεία εντατικολόγου χωρίς την παρουσία των γονιών όπου στο Καραμανδάνειο υποβάλλεται σε χειρουργείο γαστρονομίας. Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας επιστρέφει στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παίδων στο Ρίο.
  • 19/7/21 επιστρέφει με ασθενοφόρο στο σπίτι
  • 19/1/22 εισάγεται στην παιδιατρική στο Ρίο όπου έχει το επεισόδιο με σπασμούς και εμετό. Νοσηλεύεται στη μονάδα ελέγχου covid όπου παραμένει για δύο 24ωρα
  • 21/1/22 έχει ένα επεισόδιο και μεταφέρεται στη ΜΕΘ όπου εμφανίζει πυρετό 39,1. Αποδίδεται σε θρομβοβλεφίτιδα στο δεξί χέρι.
  • 22/1/22 μεταφέρεται σε δωμάτιο στην παιδιατρική κλινική στο Ρίο όπου έχει δύο επεισόδια. Παρόντες είναι και οι δύο γονείς. Αμέσως μεταφέρεται και πάλι στη ΜΕΘ όπου παραμένει για 36ώρες .
  • 25/1/22 Έχει επιστρέψει σε δωμάτιο στην παιδιατρική κλινική του Ρίο όπου κάνει πιο σοβαρό επεισόδιο όπου είναι κι αυτό που έχει καταγραφεί στο βίντεο όπου έχει στη κατοχή της η μητέρα . Έχουν ήδη προηγηθεί άλλα μικρότερα επεισόδια σε όλες τις ημέρες νοσηλείας. Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας μεταφέρεται και πάλι στη ΜΕΘ.
  • 26/1/22 Διακομίζεται με ασθενοφόρο συνοδεία παιδιάτρου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού χωρίς την παρουσία των γονιών στο ασθενοφόρο. Για τρία 24ωρα νοσηλεύεται σε δωμάτιο όπου έχει τρία επεισόδια. 
  • 28/1/22 Κάνει ένα μεγάλο επεισόδιο όπου πλέον το παιδί είναι συνεχώς σε κατάσταση ύπνου. 
  • 29/1/22 Το παιδί, το μεσημέρι καταλήγει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είναι το παιδί με τα σημάδια - Ήταν βαμμένη στην κηδεία

Κατερινόπουλος: «Έρχονται συλλήψεις και δε θα είναι μόνο τρεις»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top