«Τα παιδιά έχουν δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους το σώμα»

Ο βιολογικός πατέρας κατήγγειλε ότι τα παιδιά ζουν με κατσαρίδες

Αδιανόητες εικόνες βρωμιάς και δυσωδίας, με τρωκτικά και κατσαρίδες αντίκρισαν οι άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι όπου διέμεναν τα τρία ανήλικα παιδάκια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια- Συνελήφθησαν οι γονείς τους

Μετά από καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά ηλικίας τριών έως εννέα ετών μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ η μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδάκια φέρουν σημάδια και τραύματα από δαγκώματα τρωκτικών και εντόμων σε όλο το σώμα τους.

Άγιος Παντελεήμονας

Άγιος Παντελεήμονας: Ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών έκανε καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5 Απριλίου, ο βιολογικός πατέρας των δυο παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2018 και το 2020 κατήγγειλε στην αστυνομία ότι  ζουν σε άθλιες συνθήκες μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα βιαιοπραγούσε σε βάρος του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού ανέφερε στο ΑΠΕ για την υπόθεση: «Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του "Χαμόγελου του Παιδιού" μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες».

Άγιος Παντελέημονας παιδιά ζούσαν με κατσαρίδες

Άγιος Παντελεήμονας: Τα έβαζαν να ζητιανεύουν

Η μητέρα φέρεται να έβαζε τα παιδιά να ζητιανεύουν έξω από τον ιερό ναό της Παναγίας Γρηγορούσης στο Μοναστηράκι.

Αστυνομικοί, αφού διαπίστωσαν ότι τα ανήλικα  βρίσκονταν σε κίνδυνο, έφτασαν στις 12.30 τα ξημερώματα παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι της οικογένειας,  όπου και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφό της, ο οποίος αντιστάθηκε.

Κατά πληροφορίες, ο 54χρόνος πατριός έχει σε βάρος του πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, οι τέσσερις για ενδοοικογενειακή βία και μία για επαιτεία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top