Πάτρα: «Φως» στη διαδρομή της κεταμίνης από τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας

«Δε μίλησα για άνθρωπο υπεράνω υποψίας», λέει στο star.gr ο Μ. Σφακιανάκης

Ο Μανώλης Σφακιανάκης δίεψευσε μέσω του star.gr ότι μίλησε για τη διαδρομή της κεταμίνης και ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ σε άνθρωπο υπεράνω υποψίας. Όσα είπε στον Ανέστη Συμεωνίδη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε αυτή τη δηλητηριώδη ουσία. 

Ευθύνες στους γιατρούς ρίχνει η Ρούλα: Εσείς δώσατε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε ότι γνωρίζει την ακριβή διαδρομή της κεταμίνης και ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του.

Οι παρενέργεις της κεταμίνης που οδήγησαν στον θάνατο τη Τζωρτζίνα

Εκτιμώ ότι θα αποδειχθούν όλα μέσα από τις έρευνες που θα γίνουν στις συσκευές που κατασχέθηκαν. Όλες οι διαδρομές, όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τη διαδικτυακή, ηλεκτρονική και ψηφιακή ανάλυση. 

«Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα και την κεταμίνη, θα μπω εγώ φυλακή»

Ρούλα Πισπιρίγκου

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της με θανατηφόρα δόση κεταμίνης - Eurokinissi

«Ουδέποτε είδα πού πήγε η κεταμίνη. Όμως, σαν ερευνητής, μπορώ να υποθέτω πράγματα. Η κεταμίνη, σύμφωνα με όσα έχω δει, έχω διαβάσει και έχω αξιολογήσει, θα έχει κυκλοφορήσει και κυκλοφορεί με παραγγελία μέσα από το σκοτεινό διαδίκτυο. Όμως δεν αποκλείω να τη βρήκε και μέσα από το κανονικό διαδίκτυο», υπογράμμισε ο κ. Σφακιανάκης.

«Πιστεύω θα μιλήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα όσα έχει κάνει μέσα στα μέσα αυτά θα έχουν μείνει. Θα μιλήσουν οι επαφές, οι αναζητήσεις, οι κεραίες. Σίγουρα ένας άνθρωπος δεν μπορεί να το στήσει μόνος του όλο αυτό. Αυτό που είπα εγώ είναι ότι μέσα από το διαδίκτυο βγαίνουν οι άνθρωποι υπεράνω υποψίας, δηλαδή άνθρωποι που δεν υποψιαζόμαστε βγαίνουν μέσα από τις έρευνες και όχι ότι εγώ ξέρω τον άνθρωπο που έχει δώσει την ουσία», κατέληξε ο κ. Σφακιανάκης. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κω αποκάλυπτε ότι έχει βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης και ότι υπάρχει ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας που βρίσκεται πίσω από τη θανατηφόρα ουσία. 

Πάτρα: Εξονυχιστικός έλεγχος στις συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου 

Οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν ενδελεχώς τα οκτώ κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, προκειμένου να ερευνήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της. 

Την ίδια στιγμή, εξονυχιστικά θα εξεταστούν και ο φορητός υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να ελεγχθεί το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο, το ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο, αλλά και οι επικοινωνίες της στα social media 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top