Πάτρα: Απήγαγε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονο κορίτσι

Ανατριχιαστική η περιγραφή του παιδιού για όσα έζησε

Ένα 6χρονο κοριτσάκι από την Πάτρα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν ένας άνδρας την άρπαξε μέσα από το σπίτι που βρισκόταν και την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Το περιστατικό συνέβη του μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι ενός γείτονα, όπου την είχε αφήσει η μητέρα της. 

Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ασέλγεια σε 9χρονη προπονητής πολεμικών τεχνών

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο δράστης, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, απήγαγε το παιδί ασκώντας σωματική βία.  Μάλιστα, φαίνεται πως παρακολουθούσε το γειτονικό σπίτι, και όταν ο άνθρωπος που πρόσεχε τη μικρή έφυγε για λίγα λεπτά, μπήκε στο σπίτι και την άρπαξε. Στη συνέχεια, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι το διαμέρισμά του, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανήλικου. 

Το κοριτσάκι στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, περιέγραψε πως ο άνδρας το άγγιξε στα γεννητικά όργανα και το φίλησε στον λαιμό. 

Φρίκη στην Καλαμάτα: 31χρονος ασέλγησε σε 5χρονο

Όταν ο γείτονας του δράστη επέστρεψε, ο 39χρονος μετέφερε την 6χρονη στο σπίτι που βρικκόταν αρχικά, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η απουσία της. 

Το κοριτσάκι τρομαγμένο μίλησε στον άνθρωπο που την πρόσεχε, ο οποίος αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Η μητέρα του κοριτσιού έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών. 

Σύλληψη 18χρονου για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε ανήλικο

Λίγο αργότερα, ο 39χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, χωρίς όμως να δίνει σαφείς απαντήσεις για την αρπαγή της ανήλικης. 

Παράλληλα, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top