Βερύκιος: «Ο Κοντομηνάς ήταν σαν να μην υπήρχε τα τελευταία δύο χρόνια»

«Και οι άνθρωποι του ήλπιζαν να τελειώσει το μαρτύριο»

«Ζωή σαν παραμύθι».

Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

«Happy Day. Έτσι ήταν. Θέλω να πω ότι αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για εννέα χρόνια, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, που δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, το πείσμα, το επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που - παρά τις αντιξοότητες και τις αναποδιές - δεν τον έκλεισε τον Alpha, δεν τον εγκατέλειψε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους», σχολίασε ο πρώην αντιπρόεδρος του Alpha.

O Δήμος Βερύκιος είπε πως με τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά «κλείνει ένα κεφάλαιο του ελληνικού επιχειρείν της μεταπολιτευτικής περιόδου».

«Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δε βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», είπε ο δημοσιογράφος του Alpha και πρώην στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και πρόσθεσε: «Δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποί του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο».

«Το πώς στην κόψη του ξυραφιού, ο Alpha παρέμεινε ζωντανός, τον παρέδωσε και μετά, ουσιαστικά, λες και άνοιξε μια τρύπα και έφυγε η θύμηση. Ουσιαστικά του έφυγε ένα βάρος με τον Alpha γιατί τον θεωρούσε παιδί του και τον παρέδωσε σε σίγουρα χέρια», είπε ο κ. Βερύκιος.

Κλείνοντας, είπε: «Όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του, έχει ευεργετηθεί από εκείνον και δε συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, δεν έχει συναισθήματα ανθρώπου… Το Happy Day το θεωρούσε παιδί του. Ήθελε να βλέπει και να παρεμβαίνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top