Φωτιά πλοίο: Βρέθηκε και άλλη απανθρακωμένη σορός - Στους πέντε οι νεκροί

Αγωνία για τους έξι αγνοούμενους

Ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου για τις καμένες σορούς που εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες στο Euroferry Olympia - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οι ελπίδες για την ύπαρξη επιζώντων στο Euroferry Olympia μέρα με τη μέρα μειώνονται. Πριν από λίγο, εντοπίστηκε ακόμα ένα απανθρακωμένο πτώμα στο πλοίο, με τους νεκρούς να ανεβαίνουν πλέον στους πέντε.

Οι επιβάτες που αγνοούνται είναι έξι.

φωτιά πλοίο Euroferry Olympia

Άνδρες τις πυροσβεστικής πραγματοποιούν ακόμα έρευνες στο καμμένο πλοίο - Φωτογραφία Eurokinissi

Το πέμπτο πτώμα εντοπίστηκε στο τρίτο κατάστρωμα, όπου συνεχίζονται οι έρευνες όπως γίνεται και στο δεύτερο κατάστρωμα του πλοίου για τον εντοπισμό των υπόλοιπων αγνοούμενων, σύμφωνα με το tempo24.

φωτιά πλοίο Ηγουμενίτσα - καμμένα φορτηγά

Φωτιά πλοίο: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ

Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου προχωρά, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δε θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται, πως το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε χθες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top