Μπήκαν στο νοσοκομείο Νίκαιας και τα έκαναν «γυαλιά καρφιά»

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν μας φτάνει η εξάντληση, κινδυνεύει και η ζωή μας»

Η διετής κατάσταση της πανδημίας έχει προκαλέσει ασφυξία στα νοσοκομεία όλης της χώρας με τους υγειονομικούς να δίνουν καθημερινή μάχη ώστε να ανταποκριθούν. 

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα ευτράπελα και τα δυσάρεστα περιστατικά. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, περιγράφει ένα περιστατικό που βίωσε στο νοσοκομείο της Νίκαιας χθες το βράδυ. 

Μία ομάδα νεαρών Ρομά επισκέφτηκε το νοσοκομείο, παρόλο που δεν εφημέρευε. Ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί και ζήτησε να τον δει γιατρός. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει το αίτημά του, οι υπόλοιποι επτά που τον συνόδευαν άρχισαν να σπάνε τα πάντα στο νοσοκομείο, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

«Δεν μας φθάνει η κούραση, η εξάντληση, κινδυνεύει και η ζωή μας από το κάθε επικίνδυνο άτομο που επισκέπτεται τα  νοσοκομεία» σχολιάζει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. 

Άξιο απορίας είναι το πώς μπήκε η ομάδα μέσα στο νοσοκομείο καθώς αυτό δεν εφημέρευε, γεγονός που δείχνει ότι η φύλαξη του νοσοκομείου είναι ελλιπής.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκο, επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου έγκαιρα αλλά και η αστυνομία και το περιστατικό τελείωσε εκεί, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top