Θεσσαλονίκη: «Το νεκρό βρέφος ήταν γυμνό και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο»

Σοκάρει μάρτυρας για το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό δίπλα στα σκουπίδια

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία από την είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό, πεταμένο δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, έξω από το νεκροταφείο Αναστάσεως του Κυρίου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε κάδους έξω από νεκροταφείο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνε μέχρι τώρα γνωστά, το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό. Ήταν μόλις 30 εκατοστά, γυμνό και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος εργάτης τάφων – εκταφών στα κοιμητήρια, μιλώντας στο thesstoday.gr, το βρέφος εντοπίστηκε πάνω στο γρασίδι, δίπλα από τα σκουπίδια.

Όταν με φώναξε ο εργάτης καθαριότητας για το μωρό που είχε βρει, έτρεξα να το δω, ήταν ένα μωρό γυμνό πάνω στο χόρτο. Ταράχτηκα όταν το είδα, βέβαια τόσο μικρό και αμέσως φώναξα την υπηρεσία.

κάδους

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι Αρχές ψάχνουν να εντοπίσουν τη μητέρα του άτυχου βρέφους και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου η σύλληψή της, αφού φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί μέσα από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. 

μωρό σκουπίδια

Η σορός του βρέφους που πιθανολογείται ότι εγκαταλείφθηκε αμέσως μετά τη γέννησή του, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το βρέφος ήταν νεκρό όταν γεννήθηκε ή ο θάνατός του επήλθε αργότερα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top