Επίθεση νταή σε εφορία: Σε χειρουργείο υποβλήθηκε ο εφοριακός

Εικόνες- ντοκουμέντο από τη στιγμή που τον μεταφέρουν διασώστες του ΕΚΑΒ

Ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο μπήκε στην εφορία Ζωγράφου φορολογούμενος και επειδή δεν τον εξυπηρέτησαν ξυλοκόπησε άγρια 65χρονο εφοριακό και τον έστειλε στο χειρουργείο.

Έστειλε στο νοσοκομείο υπάλληλο της Εφορίας για ένα έγγραφο!

Εικόνες- ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος για το κεντρικό δελτίο του Star δείχνουν τη στιγμή που διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τον τραυματισμένο εφοριακό από τη ΔΟΥ Ζωγράφου. Νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση στο γραφείο του από νταή, ο οποίος απαιτούσε φορολογική ενημερότητα, ενώ χρωστούσε περίπου 5.000 ευρώ.

Ο άτυχος 65χρονος εφοριακός όταν είδε τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε έξω από το γραφείο του να τον ηρεμήσει. Όμως, αυτός αμέσως τον γρονθοκόπησε στο στομάχι και στη συνέχεια δε δίστασε να του σπάσει το γόνατο με δύο κλωτσιές. Ο νταής συνελήφθη. 

Ο ίδιος πολίτης είχε διαμαρτυρηθεί παλαιότερα σε γραφεία της ΔΕΗ, όπου είχε πάει να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος με 3.100 κέρματα! Όπως καταγγέλουν οι υπάλληλοι της ΔΥΟ στο Star, στις 30 Δεκεμβρίου του 2019 είχε απειλήσει την ίδια τη διευθύντρια της εφορίας Ζωγράφου. 

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο εφοριακός

Ο άτυχος εφοριακός, ο οποίος μάλιστα σύντομα έβγαινε σε σύνταξη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το διπλό κάταγμα στο γόνατο.

«Χάρη στις προσπάθειες του εργαζόμενου προσωπικού στο Λαϊκό και της Διοίκησης ταυτόχρονα, λειτούργησαν όλα άψογα και τώρα είμαι μια χαρά» είπε ο εφοριακός στο Star, μετά το χειρουργείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top