Μεσσηνία: 63χρονος ο νεκρός από την κακοκαιρία - Παρασύρθηκε από ρέμα

Τον εντόπισαν την επόμενη μέρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Έναν νεκρό αφήνει πίσω της η κακοκαιρία, η οποία πλήττει την Πελοπόννησο από τις αρχές της εβδομάδας. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά «φουσκωμένου» ρέματος.

Λίγο μετά τις 16:00 χθες το απόγευμα ο 63χρονος ψυκτικός έφυγε από τη Μεθώνη , όπου βρισκόταν με φίλους, για επαγγελματική επίσκεψη σε χωριό της Πύλου. Παρόλο που έβρεχε καταρρακτωδώς από τη Δευτέρα, αποφάσισε να περάσει ένα πολύ επικίνδυνο σημείο.

Μεθώνη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ρέμα - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

«Παρότι υπήρχε κι άλλος πιο ασφαλής δρόμος, που οδηγούσε στα χωριά του Δήμου Πύλου Νέστορος, ο άτυχος 63χρονος χθες επέλεξε να περάσει από εδώ από το ρέμα Λιμάρ και την Ιρλανδική διάβαση που υπάρχει, αψηφώντας την ορμητικότητα του νερού» μετέδωσε η δημοσιογράφος του "BEST TV".

«Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επέλεξε αυτή τη διαδρομή. Ξέρω πολύ καλά το συγκεκριμένο δρόμο και το ξέρουν όλοι ότι πράγματι είναι επικίνδυνα κι όταν έχει ισχυρή βροχόπτωση δεν πρέπει να περνάμε από κει» σημείωσε ο δήμαρχος Πύλου.

Το βράδυ όταν η οικογένειά του ειδοποίησε για την εξαφάνισή του, οι τοπικές αρχές κινητοποιηθήκαν αμέσως. Όμως το στίγμα του κινητού του έδειχνε σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση. Το πρωί ο 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, 1,5 χλμ μακριά, στον κόμβο προς Φοινικούντα.

«Σάρωσε» η κακοκαιρία τα νησιά του Αιγαίου

Σφοδρή κακοκαιρία σάρωσε τα νησιά του Αιγαίου. Στη Σάμο από τους θυελλώδεις βοριάδες που έφταναν τα 9 μποφόρ η θάλασσα βγήκε στη στεριά, ενώ στη Σαντορίνη καταγράφηκαν πρωτοφανείς εικόνες, με  ισχυρή χαλαζόπτωση και ορμητικούς χειμάρρους, που κατάπιαν τα σοκάκια του νησιού.

Οι χθεσινές καταιγίδες, που σύμφωνα με το meteo είχαν έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, κατέβηκαν ως την Κρήτη. Στη Σητεία μια γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά , από τα θραύσματα ενός διαχωριστικού τζαμιού, το οποίο έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο.  

Από την Παρασκευή, σταδιακά ο καιρός βελτιώνεται, ενώ από βδομάδα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν οι  Αλκυονίδες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top