Τροχαίο Πάνος Νάτσης: Τι λέει ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το βαρύ όχημα στην οδό Δεληγιώργη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την πορεία του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση. Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Παρασκευής 28/1. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ στο κεντρικό δελτίο του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα μίλησε αποκλειστικά ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού. 

Πάνος Νάτσης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Το φορτηγό πέρασε μπροστά από την κάμερα καταστήματος στην οδό Δεληγιώργη. Λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του Πάνου Νάτση. Το νήμα της ζωής του γνωστού ηθοποιού κόπηκε απότομα.

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μεγάλης του αδερφή

Ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού τον είδε σήμερα το πρωί και μιλώντας αποκλειστικά στο Star περιέγραψε την ψυχολογική του κατάσταση.

 

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» είπε. 

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδελφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης. «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του» τόνισε ο αδελφός του οδηγού. 

Πάνος Νάτσης: To Star στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός

Στην τρισδιάστατη απεικόνιση, το φορτηγό κινείται επί της οδού Δεληγιώργη. Στη διασταύρωση με την οδό Κεραμεικού, υπάρχει STOP από την πλευρά του δρόμου, όπου κινείτο ο ηθοποιός με τη μοτοσυκλέτα του.

Η Τροχαία θα εξετάσει μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενώ αναμένεται και πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top