Φωτιά Κολωνάκι: «Δεν πρόλαβα να σώσω τη μητέρα μου»

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τσιγάρο- Τη βρήκαν νεκρή αγκαλιά με τη γάτα της

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, στην οδό Λυκαβηττού στο Κολωνάκι, βρήκε μαρτυρικό θάνατο η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ήταν η σύζυγος του πρώην υπουργού Βορείου Ελλάδος, Γιάννη Παπαδόπουλου, επί ΠΑΣΟΚ. 

Φωτιά Κολωνάκι: Χήρα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η νεκρή γυναίκα

Ήταν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν πυκνοί καπνοί και φλόγες άρχισαν να ξεπηδάνε από το διαμέρισμα. Μία ένοικος της πολυκατοικίας τηλεφώνησε έντρομη στην πυροσβεστική λέγοντας μάλιστα ότι στο φλεγόμενο σπίτι υπάρχει εγκλωβισμένη γυναίκα. Επικράτησε πανικός. Το στενό αποκλείστηκε και οι 28 πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη. 

Φωτιά Κολωνάκι: «Δεν πρόλαβα να σώσω τη μητέρα μου»

Ο γιος της ηλικιωμένης περιέγραψε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star τις δραματικές στιγμές που έζησε, καθώς δεν πρόλαβε να μπει στο διαμέρισμα να σώσει τη μητέρα του. Την επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά.  

«Μόλις είχα φθάσει στην πολυκατοικία. Στην αρχή δε φαινόταν κάτι. Ανέβηκα στο διαμέρισμα , όταν άνοιξα την πόρτα η φωτιά είχε προχωρήσει και έκαιγε το διαμέρισμα. Τραυματίστηκα κι εγώ. Κάηκα στα χέρια και το πρόσωπο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω μέσα» είπε ο γιος της.

«Η μητέρα μου ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα και κάποιες φορές πήγαινε μία κοπέλα και την έβλεπε. Η φωτιά μάλλον ξεκίνησε από τσιγάρο και η φωτιά τη βρήκε εκεί που καθόταν. Δυστυχώς. Όλα τα άλλα θα τα βρει η πυροσβεστική» ανέφερε.  

Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο δωμάτιό της. Στην αγκαλιά της κρατούσε μία από τις γάτες της. Το διαμέρισμα που καταστράφηκε από τη φωτιά εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν προς πώληση στις αγγελίες μεσιτικών γραφείων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top