Φωτιά Κολωνάκι: Χήρα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η νεκρή γυναίκα

Οι πυροσβέστες τη βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμά της

Xήρα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή χθες, μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κολωνάκι - Νεκρή μία γυναίκα

Η 87χρονη Ελένη Παπαδοπούλου που βρέθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες, αγκαλιά με το γατάκι της, μετά από φωτιά στο σπίτι της επί της οδού Λυκαβηττού στο Κολωνάκι, ήταν η χήρα του πρώην βουλευτή Ιωάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος απεβίωσε το 2007.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι με μία γυναίκα νεκρή- φωτογραφία Eurokinissi

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι με μία γυναίκα νεκρή- φωτογραφία Eurokinissi

Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να διαφύγει από το διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες. Φέρεται να είχε βγει στο μπαλκόνι και να ζητούσε βοήθεια από τους γείτονες.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμά της, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια μόνη, με τις γάτες της.

Φωτιά Κολωνάκι: Ποιος ήταν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Μαρτίου του 2007, ήταν γιατρός και πολιτικός. Γεννημένος στη Σαμοθράκη τοο 1924 σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο και έγινε πλαστικός χειρουργός. Είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου το 1981 και το 1985.

Διετέλεσε υπουργός Βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επιπλέον, υπήρξε διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου, μέλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top