Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή»

Έρευνα για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας με τη συμμετοχή Κυπρίων

Για διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες έκανε λόγο ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Το νέο μήνυμα της Γεωργίας

Όπως ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, από τον οποίο έχει ζητηθεί βοήθεια στην υπόθεση της 24χρονης, έχουν ήδη παρέμβει οι εισαγγελικές αρχές της Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία υπήρξαν και Κύπριοι στο πάρτι, όπως και κορίτσια που ήρθαν από την Κύπρο.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Επεσήμανε, δε, ότι η καταγγελία διαβιβάστηκε ήδη στον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ.

Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή. Και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά η Γεωργία - «Κλειδί» ο δεύτερος άνδρας

«Πυρά» για τα «αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών

Παράλληλα, ο κ. Διαλυνάς άφησε αιχμές κατά των ελληνικών αρχών, μιλώντας για «απουσία αντανακλαστικών».  

«Θέλετε να ανοίξουν στόματα; Πώς θα ανοίξουν όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα; Όταν υπάρχει κοπέλα που απειλήθηκε μέσα στο τμήμα; Θα έρθει η άλλη με τέτοιο κλίμα και τέτοιες καθυστερήσεις να καταγγείλει βιασμό; Αστειεύεστε τώρα;», δήλωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, ο κ. Διαλυνάς ήταν ιδιαίτερα καυστικός, χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτο» το γεγονός ότι δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα 20 ημέρες μετά: «Απαράδεκτο να μην έχουν βγει τα αποτελέσματα μετά από 20 μέρες», είπε, διαψεύδοντας ότι καθυστέρησαν λόγω κορωνοϊού ή ότι εστάλησαν στο εξωτερικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top