Ελασσόνα: 55χρονος ιερέας νόσησε για 2η φορά με κορωνοϊό και πέθανε  

Πέθανε 48χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών στο Ηράκλειο - Ήταν ανεμβολίαστος

Μέρα με τη μέρα η «μαύρη λίστα» των θυμάτων του κορωνοϊού μεγαλώνει. Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στο Βόλο, καθώς δέκα μέρες μετά το θάνατο 86χρονης από κορωνοϊό ακολούθησε και ο γιος της, στα 49 του χρόνια. Ο άνδρας, που ήταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Λάρισας, αφήνει πίσω του δύο παιδιά στην εφηβεία. Μητέρα και γιος ήταν ανεμβολίαστοι. 

Κορωνοϊός: Νεκροί δύο εκπαιδευτικοί στον Βόλο - Ήταν ανεμβολίαστοι

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο θάνατος καθηγητή σκόρπισε απέραντη θλίψη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ο 48χρονος πατέρας 4 παιδιών, έδινε σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό εδώ και δυο μήνες στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Ομως δυστυχώς, κατέληξε. 

Κορωνοϊός: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός στις Σέρρες - Είχε μία 6χρονη κόρη

«Δεν είχε προβλήματα υγείας, αλλά δυστυχώς δεν είχε εμβολιαστεί» δήλωσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου στο οποίο εργαζόταν ο 48χρονος.

Ελασσόνα: 55χρονος ιερέας νόσησε για 2η φορά και κατέληξε 

Απίστευτη είναι η ιστορία του πατέρα Κωνσταντίνου από την Ελασσόνα, ο οποίος πέρυσι τέτοια εποχή νόσησε από κορωνοϊό, αλλά το ξεπέρασε. Πιστεύοντας ότι η φυσική ανοσία είναι αρκετή, δεν εμβολιάστηκε. Όμως δυστυχώς, τώρα, η δεύτερη επίθεση του κορωνοϊού στάθηκε μοιραία. Ο 55χρονος πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας , κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς του. 

Δομοκός: Πέθανε ζευγάρι από κορωνοϊό – Ορφανά τα δύο παιδιά τους

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top