Κορωνοϊός: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός στις Σέρρες - Είχε μία 6χρονη κόρη

Ήταν ανεμβολίαστος και είχε αλλαργικό άσθμα

Το ρεπορτάζ της Ιωάννας Βάσσου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (2/1/2021)

Κάθε μέρα και μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία με φόντο τον κορωνοϊο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στις Σέρρες έφυγε από επιπλοκές του ιού ένας 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αφήνοντας πίσω του ένα παιδάκι. 

«Καλός, εργατικός, υπέροχος πατέρας»: Έτσι περιγράφουν με «κόμπο» στο λαιμό οι συνάδελφοι του, τον 41χρονο αστυνομικό από τις Σέρρες. Πάλεψε για μέρες στην εντατική του νοσοκομείου Σερρών αλλά δεν τα κατάφερε. 

Δομοκός: Πέθανε ζευγάρι από κορωνοϊό – Ορφανά τα δύο παιδιά τους

«Είχε αλλεργικό άσθμα. Εμείς του λέγαμε μέχρι τελευταία πριν νοσήσει, να κάνει το εμβόλιο. Εκείνος φοβόταν να το κάνει. Τελευταία που μπήκε στο νοσοκομείο και ήταν με οξυγόνο είπε: «παιδιά μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω να κάνω το εμβόλιο γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος, εργατικός, φιλότιμος» δήλωσε στο Star o Πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών».  

Ο άτυχος άντρας άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι 6 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κόλλησε από την κόρη του και έδωσε μάχη δύο εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή. 

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στις Σέρρες

Ξεκληρίστηκε οικογένεια από κορωνοϊό: Νεκροί οι γονείς και η κόρη

Στον Μαυρόλοφο, ένα μικρό χωριό των Σερρών, μέχρι στιγμής έχουν φύγει από κορωνοϊό 7 άνθρωποι, οι οποίοι ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Στο Μύρκινο, άλλο ένα χωριουδάκι του νομού, ξεκληρίστηκε οικογένεια ανεμβολίαστων πριν από λίγες ημέρες, με τους γονείς και την κόρη να πεθαίνουν μέσα σε λίγες μέρες. Η μαύρη λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στις Σέρρες, μεγαλώνει συνεχώς, ενώ τα κρούσματα πληθαίνουν. Το ποσοστό των εμβολιασμένων φτάνει το 53,7%. 

Καρδίτσα: Πέθανε ανεμβολίαστη μητέρα δύο παιδιών 

Στην Καρδίτσα μια μητέρα δύο παιδιών νικήθηκε από τον κορωνοϊό στα 46 της χρόνια. Ήταν ανεμβολίαστη και εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως σεκιούριτι στο νοσοκομείο Τρικάλων. 

Οικογενειακό δράμα: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό και άφησε πίσω τρία παιδιά

Η άτυχη γυναίκα νόσησε πριν από ένα μήνα, έδωσε τον δικό της αγώνα στη ΜΕΘ αλλά δεν άντεξε τις επιπλοκές του ιού.  

Δείτε  το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top