Παίδων Πεντέλης: Αντιδράσεις για την απόφαση να σταματήσουν οι εφημερίες

Μέχρι την Πέμπτη θα λειτουργήσει κανονικά, μετά ως εμβολιαστικό κέντρο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να σταματήσουν οι εφημερίες του Παίδων Πεντέλης και να λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο. 

Θεμιστοκλέους: Ανοίγουν 40.000 νέα ραντεβού εμβολιασμού παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μέχρι την Πέμπτη οι εφημερίες του Παίδων Πεντέλης θα γίνουν κανονικά. Από εκεί και πέρα, το νοσοκομείο θα συνεχίσει την πρωινή του λειτουργία και τα απογευματινά ιατρεία. Δεν θα κάνει, όμως, βραδινές εισαγωγές αλλά και αυτό είναι ένα θέμα που θα ρυθμιστεί άμεσα. 

Θεοδωρίδου: Πώς εμβολιάζονται τα παιδιά που έχουν νοσήσει

Να σημειωθεί πως το Παίδων Πεντέλης σε κάθε εφημερία εξυπηρετεί περίπου 300 περιστατικά από τα Βόρεια προάστια, τα Μεσόγεια και τη Στερεά Ελλάδα. 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η Μίνα Γκάγκα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – όπου αναμένεται να λειτουργήσει mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά – βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Η κα Γκάγκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους όλων των τμημάτων για το σχέδιο αναβάθμισης του Νοσοκομείου.

«Είναι η πρώτη φορά από την αρχή του προγράμματος εμβολιασμού, που ένα mega εμβολιαστικό κέντρο εγκαθίσταται σε νοσηλευτική δομή και λειτουργεί παράλληλα με αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψή της.

Μίνα Γκάγκα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης βρέθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, και με στόχο την ταχύτερη δυνατή εμβολιαστική θωράκιση των παιδιών 5 – 11 ετών, το εμβολιαστικό κέντρο θα διαθέτει περισσότερες από 10 εμβολιαστικές γραμμές.

Το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί πλήρως, να δέχεται τακτικά περιστατικά, για νοσηλείες, χειρουργεία και τακτικά ιατρεία. Η φροντίδα των μικρών ασθενών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, ενώ θα εξυπηρετούνται και όσα επείγοντα περιστατικά φτάνουν στο Νοσοκομείο.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Παίδων Πεντέλης προσφέρονται για την παράλληλη λειτουργία νοσηλευτικών και εμβολιαστικών δραστηριοτήτων, ενώ διαθέτουν και χώρο στάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση γονέων και παιδιών

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top