Άρτα: Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που αυτοπυροβολήθηκε

Σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (2/1)

«Μάχη» για να τη ζωή του δίνει ο 16χρονος από την Άρτα που πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Άρτα: 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το epiruspost, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο πρώτος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.

Άρτα: Το κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία

Όλα συνέβησαν χθες, Κυριακή, όταν μια ομάδα ανδρών βγήκε για κυνήγι αγριογούρουνου στο μικρό φράγμα. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 16χρονος φέρεται να μπερδεύτηκε και να πυροβόλησε καταλάθος τον θείο του, αδερφό του πατέρα του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός, ο 16χρονος μαζί με τον πατέρα του έτρεξαν στο σημείο να δουν τι συμβαίνει. Όταν είδαν τον άτυχο άνδρα να κείτεται νεκρός στο έδαφος, ο νεαρός βγήκε εκτός ελέγχου. Άρχισε να φωνάζει «Τον σκότωσα» και αδυνατώντας να συγχωρέσει τον εαυτό του για το κακό που προκάλεσε προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα. Υπεβλήθη σε χειρουργείο και έγινε πνευμονεκτομή. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top