Αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες της εστίασης για τα νέα μέτρα

Τα Κέντρα Διασκέδασης θα είναι ανοιχτά έως τις 00:00

Αντιδράσεις προκαλούν τα νέα μέτρα στους επιχειρηματίες της εστίασης που περίμεναν αυτές τις ημέρες να δουν τα ταμεία τους γεμάτα. 

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως τίθεται ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα ενώ  απογορεύεται σε όλα τα καταστήματα η μουσική: ειδικά για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 02:00 το βράδυ.

Ρεβεγιόν με έξι άτομα στο τραπέζι - Στις 02:00 κλείνει η εστίαση

Οι καταστηματάρχες των Κέντρων διασκέδασης και των κλαμπ όπως δήλωσαν στο Star και τον Γιώργο Σαραντάκο, αν ισχύσει και το μέτρο για τη μη μουσική στα μαγαζιά, αυτό θα είναι ένα άτυπο lockdown καθώς κανείς δεν μπορεί να διασκεδάσει χωρίς μουσική. 

Θα αγγίξουν τις 30.000 τα κρούσματα σήμερα - Νέο αρνητικό ρεκόρ

Επιπλέον αντιδράσεις υπάρχουν και σε ό, τι αφορά τον διαχωρισμό της εστίασης από τα Κέντρα Διασκέδασης αφού υπάρχουν εστιατόρια που έχουν μεικτή χρήση δηλαδή είναι εστιατόρια αλλά μετατρέπονται και σε bar.

To τι θα γίνει με αυτά τα μαγαζιά είναι άλλο ένα εύλογο ερώτημα.

Οι επιχειρηματίες μιλάνε για πτώση τζίρου η οποία σημειώθηκε μέχρι τέλος του Νοέμβρη που φτάνει εώς και 70% ενώ υπάρχουν και πολλές ακυρώσεις σε παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top