Πάτρα: «Η 14χρονη ήταν μαζί με άλλα δύο παιδιά», λέει ο προπονητής

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για την παρενόχληση σε μαθήτριά του

Τι υποστήριξε ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης αθλήτριας στην Πάτρα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνεδριάζει σε λίγες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο στην Πάτρα για να αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο προπονητής πυγμαχίας, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη αθλήτριά του. 

Πάτρα: Ελεύθερος ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης

Στην απολογία του ο προπονητής ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας του είναι ψευδής και επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες γονείς και άλλους αθλητές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε ότι μαζί με τη 14χρονη γυμνάζονταν δύο ακόμα παιδιά, ένα αγόρι, ο οποίος συνοδευόταν μάλιστα από τον πατέρα του και έχει δώσει ήδη κατάθεση, και ένα κορίτσι.

«Η εκεί παρουσία των δύο παιδιών δεν αμφισβητείται, καθόσον επιβεβαιώνεται από πληθώρα μαρτύρων, τον πατέρα του αγοριού, αλλά και την ίδια τη φερομένη ως παθούσα, η οποία στην αρχική διήγηση της μητέρας της επιβεβαίωσε πλήρως την εκεί παρουσία των δύο παιδιών. Εκ των υστέρων, όμως, η φερόμενη ως παθούσα καταθέτει ότι ήταν μόνη της», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο προπονητής.

Από την πλευρά της, η 14χρονη στην καταγγελία της περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε από τον προπονητή της.
 
Τον λόγο έχει τώρα το δικαστικό συμβούλιο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top