Σοκ σε ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν αγόρια να συνευρεθούν ερωτικά

Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν

Φρίκη προκαλούν καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, για περιστατικά βίας και σεξουαλικής κακοποίησης που συνέβαιναν σε ορφανοτροφείο της Αθήνας. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, αγόρια ηλικίας 7 – 11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους και το προσωπικό ήταν θεατής των πράξεων αυτών. 

Μιχαηλίδου: Βία και σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο της Αττικής

Η κ. Μιχαηλίδου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα και διέταξε το πάγωμα της κρατικής χρηματοδότησης του ιδρύματος. 

«Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους», είπε στον ΑΝΤ1.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ ήταν γυναίκες και οι ίδιες κάθονταν και παρακολουθούσαν την πράξη. 

Σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, έπειτα από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top