Λειβαδιά: Τι λέει η σύζυγος του θύματος από το «τραπέζι του θανάτου»

Ένας νεκρός και 66 άτομα είχαν από σαλμονέλα σε βάπτιση

Σε τραγωδία είχε εξελιχθεί μια βάπτιση στη Λειβαδιά, τον Ιούνιο του 2016. Στο γλέντι που ακολούθησε του μυστηρίου, έχασε τη ζωή του ένας άνδρας και τουλάχιστον 66 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.  Όπως αποδείχθηκε, στη συνέχεια, είχαν προσβληθεί από σαλμονέλα από πιάτο με πέννες και τυρί που είχαν καταναλώσει στην ταβέρνα. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης για το «τραπέζι του θανάτου» συνεχίστηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Λειβαδιάς. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθισε η υπεύθυνη του γνωστού καταστήματος εστίασης στην παραλία Διστόμου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες πρόκλησης σωματικής βλάβης κατά συρροή από αμέλεια και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ένας 55χρονος άνδρας ένιωσε αφόρητους πόνους και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Είχε υποστεί βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, όπως και ο γιος του. Ωστόσο, ο οργανισμός του γιου ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή. 

Λειβαδιά: Η γυναίκα και ο γιος του 55χρονου που πέθανε από δηλητηρίαση με σαλμονέλα

Η σύζυγος αλλά και ο γιος του 55χρονου θύματος μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα έζησαν εκείνη τη μέρα. «Από μια χαρά καταλήξαμε σε έναν θρήνο. Δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν ήξερα σε ποιον να δώσω κουράγιο» είπε, με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του θύματος. 

«Παρόλο που είχαμε πάει στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι συνέχισαν να λειτουργούν την ταβέρνα την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα» τόνισε ο γιος του θύματος. 

Το θύμα ήταν γαμπρός του πατέρα του νεοφώτιστου. Οι γονείς του μωρού που βαπτίστηκε εκείνη τη μέρα έπαθαν, επίσης, δηλητηρίαση. «Είχαμε πρόβλημα 70-80 άτομα από σύνολο καλεσμένων 130 ατόμων» εξήγησε. 

Σε κίνδυνο βρέθηκε και η ζωή γνωστού οδοντίατρου της Λαμίας, ο οποίος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική για αρκετές ημέρες.

Μάλιστα, την επόμενη της βάπτισης ένα 8χρονο παιδί που κατανάλωσε τυρί στο εν λόγω κατάστημα υπέστη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και χρειάστηκε να μεταφερθεί κι αυτό στο νοσοκομείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top