Κακοκαιρία: Χιονιάς στην Αττική - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Νέο κύμα κακοκαιρίας μας επιφυλλάσσει ο καιρός για το τέλος της εβδομάδας. Χιόνια προβλέπονται και για την Αττική και σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χιονίσει και στα βόρεια τμήματα του νομού σε χαμηλά υψόμετρα.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

«Μεγάλη προσοχή σε Πάρνηθα - Κιθαιρώνα - Βίλια όπου τα προγνωστικά στοιχεία θέλουν μεγάλο όγκο χιονιού. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει προγνωστικά η διάρκεια των φαινομένων στον νομό όπου το καλό σενάριο θέλει να υποχωρούν τα φαινόμενα το πρωί της Κυριακής χωρίς όμως να αποκλείεται να διατηρηθούν τα φαινόμενα μέχρι και το πρωί της Δευτέρας. Από αυτόν τον παράγοντα θα εξαρτηθεί και η βαρύτητα των ενδεχόμενων προβλημάτων» σημείωσε σε ανάρτησή του ο κ.Μαρουσάκης. 

Προσοχή στις χιονοπτώσεις 

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται από το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά και την Κυριακή ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα που ίσως προβληματίσουν. Ίσως προκύψουν προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο που συνδέει Αθήνα με Λαμία, ακόμη όμως και στην Εύβοια αλλά και την κεντρική - ανατολική Πελοπόννησο.

Κακοκαιρία: Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να αναπτυχθούν το Σαββατοκύριακο πιθανόν και τη Δευτέρα σε τμήματα του ανατολικού και νότιου Αιγαίου που ίσως οδηγήσουν σε πλημμυρικά επεισόδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top