Αλεξανδρούπολη: Έχασε γυναίκα και αγέννητο παιδί- «Είχε ουρολοίμωξη», είπαν

Η τραγική στιγμή που αντίκρυσε νεκρή τη σύζυγό του και τον γιο τους

Συγκλονίζει ο 42χρονος Κώστας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έχασε αιφνίδια την έγκυο σύζυγό του και το αγέννητο παιδί τους. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καταγγέλλει ιατρικές παραλείψεις, αποδίδει τον θάνατό της σε ιατρικά λάθη και ζητά απαντήσεις οκτώ μήνες μετά την τραγωδία.

Η 37χρονη Δήμητρα ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τον περασμένο Απρίλιο. Της διέγνωσαν ουρολοίμωξη και τους έδωσαν αγωγή. 

«Χάθηκαν» 37χρονη έγκυος και το αγέννητο παιδί της

«Η Δέσποινα σφάδαζε από τους πόνους. Ακουγόταν σε όλο τον διάδρομο. Η κατάστασή της ήταν πολύ κακή. Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και κατάχλομη. Μέσα ήταν τρεις γιατροί, ο ένας ειδικευόμενος και οι άλλες δύο έκαναν υπηρεσία πάλι ως ειδικευόμενες. Τους έλεγε ότι πονούσε στην κοιλιά από πάνω έως κάτω» περιέγραψε ο σύζυγος της 37χρονης.

Ο Κώστας εξήγησε ότι μετά τον υπέρηχο, η μία γιατρός του είπε ότι είναι όλα καλά, ενώ σε σημείωση αναφερόταν ότι υπήρχε υγρό από τη μήτρα στην εντερική περιοχή. «Τι πιο αποδεδειγμένο ότι είχε ρήξη μήτρας; Δεν το κατάλαβαν» εξήγησε ο 42χρονος, σημειώνοντας ότι οι μέχρι τότε οι εξετάσεις της Δήμητρας και του εμβρύου ήταν καλές, ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η γυναίκα του έμπαινε εσπευσμένα στο χειρουργείο, θα ήταν ζωντανή.

Όταν επικοινώνησε με τη γυναίκα του που ήταν στο νοσοκομείο, του είπε ότι «δεν αντέχει άλλο» και ότι της είχαν δώσει έναν αριθμό τηλεφώνου να επικοινωνήσει σε περίπτωση ανάγκης. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τη Δέσποινα. «Τη βρήκαν σε ενυδρίαση που σημαίνει ότι είχε φύγει από ώρες. Την πήγαν στα χειρουργεία, βρήκαν το μωρό νεκρό προφανώς. Ένα παιδί που ήταν 2.200 kg. Ήταν αγόρι. Ήταν υγιέσταστο καθόλα» συνέχισε ο σύζυγος συντετριμμένος. 

Ακόμη πιο τραγική είναι η στιγμή που ο σύζυγος αντίκρυσε νεκρούς σύζυγο και αγέννητο παιδί. «Όταν οι γιατροί έβγαλαν το νεκρό μωρό από την κοιλιά της, του έβαλαν ένα λευκό στεφανάκι στα μαλλιά και τους τοποθετήσαμε μαζί αγκαλιά. Είπα ότι θα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή όταν θα τους αντίκρυζα μαζί» ήταν η ανατριχιαστική περιγραφή του. 

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ. Ο Κώστας σημείωσε ότι δε θέλει να την πληρώσουν αθώοι αλλά θέλει να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τη μνήμη της γυναίκας του. Όπως ανέφερε πάντως, οι κατηγορούμενοι βρίσκονται ακόμη στη θέση τους. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top