Νέο Ηράκλειο: Διπλή αυτοκτονία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα δύο αδέλφια έβαλαν μαζί τέλος στη ζωή τους μέσα στο σπίτι τους

Αρχαία τραγωδία θυμίζουν όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ηράκλειο. Ο 34χρονος Βασίλης και η 29χρονη Καλλιόπη ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας τους, κλείδωσαν την πόρτα, κάθισαν στον ίδιο καναπέ και αυτοκτόνησαν. Πρώτα ο Βασίλης έβαλε τέλος στη ζωή του και μετά η Καλλιόπη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.  

Ο 34χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του

«Συναγεται διπλη αυτοκτονια με χρονικη σειρα πρωτα του ανδρος και εκ επειτα της γυναικός» γράφει χαρακτηριστικά η έκθεση, ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο αδελφοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας. 

Τα σημειώματα θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Πριν φύγουν ο Βασίλης και η Καλλιόπη άφησαν πίσω τους δυο σημειώματα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, τα σημειώματα έχουν αποσταλεί σε ειδικό γραφολόγο, ενώ  λαμβάνονται συνεχώς καταθέσεις.

Ηράκλειο: «Τα αδέλφια ήταν θλιμμένα, ζητούσαν βοήθεια»

«Τα σενάρια που θα διερευνηθούν από τον ειδικό δικαστικό γραφολόγο είναι αν αυτά τα δυο σημειώματα έχουν συνταχθεί από το ίδιο πρόσωπο ή από δυο διαφορετικά πρόσωπα» δηλώνει γραφολόγος στο Star. 

Η ασθένεια και ο θάνατος της μητέρας τους φαίνεται πως είχαν επηρεάσει ψυχολογικά τα παιδιά. Μάλιστα, ο Βασίλης είχε εμφανιστεί στη γειτονιά τραυματισμένος. 

Νέο Ηράκλειο: Τι γράφουν τα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέλφια

«Πριν 1,5 μήνα περίπου είχε έρθει ο Βασίλης, ο οποίος είχε ένα τραύμα στο λαιμό του από αιχμηρό αντικείμενο. Είχε κατέβει με την Καλλιόπη στο υπόγειο για να δουν κάποιες γάτες: "Αισθανθήκαμε δυο άτομα να μας πιάνουν από πίσω και να προσπαθούν να μας χαρακώσουν» δήλωσε ο φαρμακοποιός της γειτονιάς"». 

Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Κηπουργειό Γρεβενών, χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, οι συγγενείς σαστισμένοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί τα δύο αδέλφια πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top