ΕΠΑΛ: Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια μέσα στην αίθουσα

Έσπασαν το αυτοκίνητο του καθηγητή οι συμμαθητές της

Ο καθηγητής, που δίδασκε σε ΕΠΑΛ, μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τη μαθήτρια, τη χτύπησε δύο φορές / Πηγή βίντεο: Tlive - Alpha

Σε απόλυση οδηγείται ο καθηγητής σε τάξη ΕΠΑΛ στην Αττική, ο οποίος χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη, μετά από λογομαχία τους.

H υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Συνήλθε άμεσα την επόμενη ημέρα το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο, υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.

Το χρονικό της επίθεσης του καθηγητή στη μαθήτρια

Ο καθηγητής, που δίδασκε σε ΕΠΑΛ, μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τη μαθήτρια, τη χτύπησε δύο φορές.

Την πρώτη φορά με χαστούκι και ύστερα την τράβηξε από τα μαλλιά. Καθώς η μαθήτρια βρισκόταν στο πάτωμα δέχτηκε ακόμα ένα χτύπημα.

Συμμαθητές της κοπέλας έσπευσαν να σταματήσουν τον καθηγητή και ύστερα από το περιστατικό οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε άλλη αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τις αντιδράσεις των μαθητών.

Τα παιδιά κατόπιν έσπασαν το αυτοκίνητο του καθηγητή, αναποδογυρίζοντάς το. Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top