Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Με 23 μαχαιριές κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον συζυγοκτόνο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 49χρονου συζυγοκτόνου ο οποίος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του με 23 μαχαιριές και όχι οκτώ, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Το θύμα βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την νεκροψία - νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα. 

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Με οκτώ μαχαιριές δολοφόνησε τη σύζυγό του

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, μετήχθη νωρίτερα ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη\

Ο 49χρονος που κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά τη σύλληψή του ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Μάλιστα, φέρεται να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές.

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2020 είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική. Λίγο καιρό αργότερα ο 20χρονος γιος του είχε αιτηθεί στον εισαγγελέα την εκ νέου νοσηλεία του στο ψυχιατρείο. 

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο ίδιος ο 49χρονος, όταν γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και παραδόθηκε λέγοντας «παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Τη σορό της 48χρονης γυναίκας εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία τους. 

13 γυναικοκτονίες μόνο το 2021 - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το όπλο του εγκλήματος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top