Κορωνοϊός: Ο πρωταθλητής body building που έχασε 42 κιλά σε δύο μήνες

Η περιπέτεια του Βασίλη Μοϊντίνη με τον κορωνοϊό

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του body building Βασίλης Μοϊντίνης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο νόσησε από κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ, με αποτέλεσμα να χάσει 42 ολόκληρα κιλά. 

Βασίλης Μοϊντίνης

Ο Βασίλης Μοϊντίνης πριν νοσήσει από κορωνοϊό

Όπως είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1, δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, γιατί είχε κάνει ένα χειρουργείο, με αποτέλεσμα να μολυνθεί από covid και να νοσήσει σοβαρά. 

Τρεις μέρες ακολουθούσε τις οδηγίες των γιατρών στο σπίτι του, όμως το οξυγόνο του έπεσε στο 70% και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί αμέσως, «γιατί δεν πρόκειται να γλιτώσει».

Μοϊντίνης body building

Ο Βασίλης Μοϊντίνης είναι πρωταθλητής του body building

Όπως είπε έμεινε διασωληνωμένος για δύο μήνες κι έχασε 42 ολόκληρα κιλά. Ωστόσο, αν και έχει επιστρέψει εδώ και μήνες στο σπίτι του, ακόμη αντιμεωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή και την κίνηση. Μάλιστα, η πνευμονολόγος του, του είπε πως θα χρειαστεί έναν χρόνο για να επανέλθει στην προηγούμενη κατάστασή του, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο. 

Έκανε έκκληση σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κλείσουν το ραντεβού τους και να μη φοβούνται το εμβόλιο γιατί, όπως είπε ο κορωνοϊός δεν είναι αστείο. «Κανείς δε θέλει να βρεθεί στη ΜΕΘ διασωληνωμένος να παλεύει για τη ζωή του», κατέληξε ο  Βασίλης Μοϊντίνης. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top