Τάσος Ξιαρχό: Ξεσπά η μητέρα του - «Μου στέλνουν ότι θα τον αποτελειώσουν»

«Πήρε 50 χάπια. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο»

Όσα όσα είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό για την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου της και την κατάσταση της υγείας του - Πηγή/βίντεο: Tlive - Alpha

Η μητέρα του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την κατάσταση υγείας του γιου της μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, σχολιάζοντας με άσχημο τρόπο τα κιλά και την ενδυματολογική επιλογή μιας κοπέλας.

Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά μέσα από το δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής

Τάσος Ξιαρχό

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T live στον Alpha, η κυρία Μαρία αποκάλυψε ότι της στέλνουν άσχημα μηνύματα για τον γιο της:

Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε “θα αποτελειώσουμε τον γιο σου”; Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, επεσήμανε ότι τον επισκέφτηκε σήμερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και ότι είναι καλά στην υγεία του: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν. Βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστεί. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, αλλά είναι των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

Τάσος Ξιαρχό: Η καταγωγή, ο βιασμός, το ρατσιτσικό σχόλιο & οι αντιδράσεις

Τάσος Ξιαρχό 2

Τάσος Ξιαρχό 3

Ακόμα, ανέφερε ότι το παιδί της είναι πολύ «παρορμητικό» και πως παρόλο που είναι έξυπνος «δεν σκέφτεται όλες τις παραμέτρους πριν κάνει μια δημόσια ανάρτηση».

Τάσος Ξιαρχό: «Πλέον έχω ξεφύγει από τον κίνδυνο» - Οι πρώτες δηλώσεις

«Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη», πρόσθεσε η μητέρα του.

Η κ. Μαρία μίλησε ακόμα και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε ο Τάσος Ξιαρχό, εξαιτίας του αλκοολισμού του πατέρα του: «Ο Τάσος μεγάλωσε στην κοινότητα Διαβαση. Ήταν πολύ δύσκολα. Πριν καταφέρει να σταθεί στα πόδια του ο πατέρας του, ο Τάσος πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, όλη η οικογένεια πέρασε πάρα πολύ δύσκολα» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top