Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά μέσα από το δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής

«Δεν το έσκασα, πήγα για συμπληρωματική κατάθεση» είπε ο χορογράφος

Στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας πέρασε το βράδυ ο Τάσος Ξιαρχό, μετά από τη νέα επιχείρηση για τον εντοπισμό του χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από την κλινική, όπου τον είχαν μεταφέρει οι αστυνομικοί, ώστε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, μετά από εντολή του εισαγγελέα. 

Ωστόσο ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, μέσα από το δωμάτιο της κλινικής έδωσε μια άλλη εκδοχή των όσων συνέβησαν. 

Τάσος Ξιαρχό: Η καταγωγή, ο βιασμός, το ρατσιτσικό σχόλιο & οι αντιδράσεις

Όπως είπε, έφυγε από το νοσοκομείο με τα πόδια για να πάει στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. 

Τάσος Ξιαρχό

Χαρακτήρισε μάλιστα κακοπροαίρετους όσους διέρρευσαν ότι το έσκασε πάλι από την κλινική και διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά και ασφαλής. 

Τάσος Ξιαρχό: Σε ψυχιατρική κλινική στη Νίκαια μετά τη νέα εξαφάνισή του

Μάλιστα, όπως είπε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί μόνο εκεί βρέθηκε δωμάτιο, στο οποίο θα μπορούσε να νοσηλευτεί για δυο μέρες μόνος του, μαζί με μια φίλη του, που ήθελε να του κρατά συντροφιά. 

Τάσος Ξιαρχό: «Πλέον έχω ξεφύγει από τον κίνδυνο» - Οι πρώτες δηλώσεις

«Είμαι καλά, τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και να τα σκεφτόμαστε μετά και να γελάμε», είπε ο χορογράφος. 

Πάντως, εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή δείχνουν τον Τάσο Ξιαρχό αρκετά εκνευρισμένο να πετά ένα μπουκάλι με νερό στους αστυνομικούς που τον βρήκαν και τον πήγαν πίσω στο νοσοκομείο.

Τάσος Ξιάρχο: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Στο Ιπποκράτειο ο χορογράφος

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ήταν αρκετά εκνευρισμένος και εριστικός απέναντι στους αστυνομικούς, ενώ το έσκασε από το νοσοκομείο, πηδώντας από το παράθυρο.

Ο χορογράφος θα παραμείνει στην ψυχιατρική κλινική για όσο χρειαστεί, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία. Κατά την πρώτη του επαφή μάλιστα με τους γιατρούς φέρεται να τους είπε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί διεκόπη ένα συμβόλαιο που είχε με μεγάλο χορηγό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top