Θεσσαλονίκη: Η κόρη του ντελιβερά περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος

Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον τραγικό θάνατο του 47χρονου ντελιβερά σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον άτυχο άνδρα αφέθηκε ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι το δυστύχημα ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, αφού κάθε βράδυ νεαροί κάνουν κόντρες και παίζουν τις ζωές τους και τις ζωές άλλων ανθρώπων κορώνα – γράμματα. 

Θεσσαλονίκη διανομέας: Το αυτοκίνητο έκανε κόντρες - Πέρασε πολλά «κόκκινα»

Ο θάνατος του 47χρονου ήταν ακαριαίος, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο η μηχανή που οδηγούσε. 

ντελιβεράς Θεσσαλονίκη

Ο 47χρονος διανομέας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Η κόρη του τον είδε νεκρό στο οδόστρωμα 

Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι από τον τόπο του δυστυχήματος έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα η 16χρονη κόρη του θύματος. Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, πλησίασε να δει τι συμβαίνει, όπως και άλλοι περαστικοί, και όταν είδε τον πατέρα της νεκρό στο οδόστρωμα κατέρρευσε.

Η 16χρονη μαθήτρια της Α΄Λυκείου επέστρεφε από ένα πάρτι, είδε τη σκηνή της φονικής παράσυρσης και παραμένει σε κατάσταση σοκ. 

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το τροχαίο με τον ντελιβερά 

Όπως είπε ο πατέρας του διανομέα στον ΑΝΤ1, ο γιος του προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου όταν το φανάρι άναψε πράσινο. Όμως από την άλλη πλευρά ερχόταν με ανεξέλεγκτη ταχύτητα το ΙΧ που οδηγούσε ο 21χρονος, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε δίπλωμα. 

Τι είπε ο πατέρας του 47χρονου στον ΑΝΤ1

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με 47χρονο διανομέα - Συνελήφθη ο οδηγός

Το αυτοκίνητο εμβόλισε το μηχανάκι, με αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση και ο διανομέας να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

τροχαίο ντελιβεράς

Η μηχανή του 47χρονου διανομέα - thestival.gr

Ο οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να διαφύγει, εγκαταλείποντας τον 47χρονο αβοήθητο και όπως είπε στην αστυνομία, είχε σκοπό να πάει στον θείο του, στον οποίο ανήκει το ΙΧ, ώστε να πει ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι την ώρα του δυστυχήματος. 

Δεν πρόλαβε, όμως, να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως. Ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

τροχαίο Θεσσαλονίκη

Το σημείο του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη - thestival.gr

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως ο οδηγός του ΙΧ έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο και πως πέρασε τρία κόκκινα φανάρια πριν πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο μηχανάκι του διανομέα. 

«Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα ένα τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει τον θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε στο Mega ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας της περιοχής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top