Τα κόλπα των ανεμβολίαστων για να μπαίνουν στα νυκτερινά μαγαζιά

«Λάδωμα» για ένα τραπέζι, «δανεικές» ταυτότητες και πιστοποιητικά

Γεμάτα θα είναι πολλά νυχτερινά μαγαζιά και αυτό το σαββατοκύριακο, ωστόσο ο φόβος είναι να μη γεμίσουν και τα νοσοκομεία από την επόμενη εβδομάδα.

Τα κόλπα των ανεμβολίαστων για διασκέδαση σε κλειστούς χώρους συνεχίζονται, με τη νέα μόδα να είναι το «λάδωμα» στους πορτιέρηδες για ένα τραπέζι ή να παίρνουν «δανεικά» πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζί με ταυτότητες... αλλά στο κινητό.

«Έχουμε δεχθεί και χρηματικά ποσά, της τάξεως των 50 ευρώ για να μπει κάποιος να ακούσει το πρόγραμμα. Είχε γίνει κράτηση και τα 2 από τα 4 τραπέζια δεν ήταν εμβολιασμένοι, Μου ζήτησαν να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω για το τραπέζι», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Νίκος Καλτσάς, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου.

Θεσσαλονίκη: Πήγε σε μπαρ με ξένο πιστοποιητικό - Πρόστιμο 5 ευρώ την ημέρα

Ανεμβολίαστοι με επαφές και γνωριμίες στην υποδοχή, «τρυπώνουν» ευκολότερα στους κλειστούς χώρους.

Όπως μπορείτε να δείτε στα ντοκουμεντα, που εξασφάλισε το Star, χθες βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο σε γνωστα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης τη στιγμή που τα νοσοκομεία της πόλης στενάζουν.

Όλοι χορεύουν, όλοι χαίρονται, κάνεις δεν ξέρει, όμως, αν ο διπλανός του έχει κάνει το εμβόλιο.

Ένα άλλο, συχνό, «κόλπο» των νέων είναι να εξασφαλίζουν δανεικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, χρησιμοποιώντας ακόμη και δανεικές ταυτότητες!

Για παράδειγμα, σε μια παρέα συνομήλικων αγοριών, εάν ο ένας έχει εμβολιαστεί, παίρνουν οι υπόλοιποι το πιστοποιητικό του στο κινητό. Εκεί αποθηκεύουν και φωτογραφία με την πίσω όψη της ταυτότητας του εμβολιασμένου.

Κι όταν τους ζητηθεί ταυτοπροσωπία στην είσοδο ισχυρίζονται ότι ξέχασαν την ταυτότητα τους, αλλά την έχουν σε φωτογραφία στο κινητό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top