Γλυκά Νερά: Παντρεύτηκε ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν

Είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με τα όσα εξομολογήθηκε

Παντρεύτηκε ο αστυνομικός που κράτησε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν μετά το στυγερό έγκλημα. - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο αστυνομικός που κρατούσε στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα, παντρεύτηκε χθες το απόγευμα. 

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν

Ο γάμος του ήρωα αστυνομικού έγινε στα Σπάτα, στο εξωκλήσσι της Αγίας Δύναμης. Την είδηση του γάμου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος των αστυνομικών της Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλικμάνης, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δυο φωτογραφίες έξω από την εκκλησία.

Γλυκά Νερά αστυνομικός

Γλυκά Νερά αστυνομικός γάμος

Στην ανάρτησή του έγραφε: «Χρήστος Βαρδίκος, ο αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης  Καρολάιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας αστυνομικός εκτός από το να αντιμετωπίζει το έγκλημα, δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους εύχομαι από καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι».

Ο αστυνομικός είχε αποκαλύψει για τη στιγμή που πήρε το μωρό της Καρολάιν στην αγκαλιά του ότι εκείνη τη στιγμή λειτούργησε ως πατέρας, καθώς και ο ίδιος έχει μία κόρη.


 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top