Λουκέτο και πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης 

Για μη τήρηση των μέτρων για Covid-19  

Διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο κέντρο διασκέδασης στην Πέτρου Ράλλη, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά του Covid-19. 

Ο Νίκος Βέρτης με... φορητό ηχείο στα σοκάκια της Μυκόνου

Όπως προβλέπεται, θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες, από την επόμενη μέρα στην οποία διαπιστώθηκε η παράβαση.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο από κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής τα ξημερώματα σήμερα, διαπιστώθηκε ότι σε δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων ότι  πέντε από αυτά  δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, ενώ υπήρχαν όρθιοι πελάτες, παρά τη σχετική απαγόρευση. Ακόμη, δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό των επιτρεπόμενων ατόμων.

Πάντως δεν διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις για την έκδοση αποδείξεων ή παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας, καθώς τα 60 άτομα που απασχολούνται στην επιχείρηση είχαν καταχωρηθεί στους σχετικούς πίνακες. 

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκλονίζει ο Νίκος Βέρτης με το «αντίο» του

Τι είχε γράψει ο Βέρτης σε ανάρτηση για το Lockdown: Δε θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός

Να σημειωθεί πως όταν στο παρελθόν το κέντρο διασκέδασης είχε αναγκασθεί να διακόψει τη λειτουργία του λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κοροωνοϊού, ο Ν. Βέρτης είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram.    

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δε θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι ’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν της χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς».  

https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/549481/nikos-berths-kleinei-to-nyxterino-kentro-poy-emfanizetai

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top