Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκλονίζει ο Νίκος Βέρτης με το «αντίο» του

«Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιο του» - Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Βίντεο απο το δελτίο του Star για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Από το πρωί της Δευτέρας 19/7 που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τον «αποχαιρετά» με συγκινητικά μηνύματα και φωτογραφίες στα social media.

 

Τόλης Βοσκόπουλος: «Τρέχα, η Ζωίτσα... πεθαίνει, την άφησε ο Τόλης»

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε στον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη και ο Νίκος Βέρτης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram:

«Με τίμησε στηρίζοντάς με σε ό, τι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιο του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.
Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...»
, έγραψε ο Νίκος Βέρτης στη λεζάντα μίας τρυφερής φωτογραφίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Βέρτη για τον Τόλη Βοσκόπουλο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top