Φωτιά Βαρυμπόμπη: «Κάηκαν σπίτια- Δεν επαρκούν τα εναέρια μέσα»

Δραματική έκκληση μέσω του star.gr του αντιδήμαρχου Αχαρνών Μιχάλη Βρεττού

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Βρεττός αντιδήμαρχος Αχαρνών

«Τραγική» χαρακτήρισε,  μιλώντας στο star.gr, την εικόνα που επικρατεί αυτή την ώρα στην Βαρυμπόμπη, λόγω της φωτιάς που καίει στην περιοχή, ο αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός. Όπως ανέφερε, πολλά σπίτια στην περιοχή έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ τα εναέρια μέσα, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επαρκούν.

«Η εικόνα που αντικρίζω με τα μάτια μου, είναι τραγική στην κυριολεξία. Τα εναέρια μέσα που δρουν αυτή τη στιγμή, στην περιοχή δεν είναι επαρκή. Η φωτιά έχει μπει μέσα στις κατοικίες και έχει αρχίσει και καίει πάρα - πάρα πολλά σπίτια. Έχει κάψει το μισό οικισμό της Βαρυμπόμπης και οδεύει γοργά και προς το Ολυμπιακό Χωριό και προς τους Θρακομακεδόνες», είπε ο κ. Βρεττός.

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη (φωτογραφία eurokinissi)

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Καίει ανεξέλεγκτη σε τρία μέτωπα- Έκλεισε ξανά η Εθνική

Ο ίδιος απηύθυνε μάλιστα έκκληση μέσω του star.gr να ενισχυθούν τα εναέρια μέσα.

«Από τις πρώτες στιγμές πήραμε την ευθύνη και από μόνοι μας πριν βγάλει την ανακοίνωση η Πολιτική Προστασία, εκκενώνουμε τις δικές μας περιοχές, με τη δημοτική αστυνομία, με την Πολιτική Προστασία του δήμου Αχαρνών, καθώς και με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Γυρίσαμε σπίτι σπίτι, κουδούνι- κουδούνι, ένα- ένα ξεχωριστά. Όλη η κοινότητα της Βαρυμπόμπης, ενημερώθηκε», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Εμείς σαν δήμος έχουμε βάλει και λεωφορεία για να απομακρύνουμε  τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν οχήματα και εκκενώνουν τα σπίτια τους και ο Θεός μαζί μας», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top