Κρήτη: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία τον τελευταίο καιρό. Λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία στη Δάφνη, οι αστυνομικοί που έμειναν άπραγοι μπροστά στον καβγά του ζευγαριού τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 

Σοκ προκαλεί ένα ακόμα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας.Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη. 39χρονος ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγο του, 33 χρόνων, με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο.

Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα

Μάλιστα μάρτυρας του περιστατικού υπήρξε και το παιδί του ζευγαριού, το οποίο έζησε όλη την σκηνή του ξυλοδαρμού της μητέρας του. 
Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία όταν γείτονας άκουσε τις φωνές της 33χρονης και ειδοποίησε την άμεση δράση.

Ο 39χρονος, λόγω αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων. Το αυτόφωρο θα εκδικαστεί στις 10 Αυγούστου.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 39χρονο άντρα είναι σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου ενώπιον ανήλικου τέκνου, για απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη κατακράτηση κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top