Το πανέμορφο covid free νησί του Αιγαίου που έχει 100% πληρότητα

Οι τουρίστες ξεπερνούν ακόμα και το 2019 σε επισκεψιμότητα

Το κάλεσμα του Δήμου Λειψών για τη γιορτή της Παναγίας του Χάρου

Δυναμική «είσοδο» έκαναν αυτό το καλοκαίρι οι Λειψοί, με τα εκτιμώμενα στοιχεία της επισκεψιμότητας των τουριστών να ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και τις μετρήσεις του 2019, που θεωρείται πολύ καλή χρονιά για τα τουριστικά δεδομένα της χώρας μας. 

Λειψοί

Λειψοί: Με τι αντικατέστησαν τα πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια

Σύμφωνα με τον Δήμο Λειψών και επαγγελματιών του νησιού, ο Ιούνιος «έκλεισε» με μέση πληρότητα 50%, ενώ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες έδειξαν την προτίμηση τους με πληρότητες άνω του 80%, ανατρέποντας κάθε προηγούμενο για το μυθικό νησί της Καλυψούς. 

Λειψοί

Αυτή την περίοδο οι πληρότητες για Ιούλιο αλλά και Αύγουστο αγγίζουν το 100%. 

Πελοπόννησος: Τρεις μοναδικές παραλίες μόλις δύο ώρες από την Αθήνα

Μάλιστα το έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να συντηρηθεί μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, επιτυγχάνοντας διεύρυνση της τουριστικής σεζόν. «Ο τύπος των διακοπών που αντιπροσωπεύουν οι Λειψοί εναρμονίζονται πλήρως με το πνεύμα της εποχής με τις οικογένειες, τα ζευγάρια και τις παρέες να αναζητούν προσωποποιημένες υπηρεσίες χωρίς συνωστισμό. Έλληνες, Ιταλοί και Γάλλοι επιλέγουν εφέτος τους Λειψούς για τα πρασινογάλαζα νερά τους, τη σπιτική κουζίνα και τα αυθεντικά μυστικά τους». Στο πνεύμα αυτό το κάλεσμα του Δήμου εστιάζει στη γιορτή της Παναγιάς του Χάρου στις 23 Αυγούστου, μία από τις χαρακτηριστικότερες θρησκευτικές παραδόσεις των Δωδεκανήσων και της Ελλάδας, με φόντο το μαγευτικό τοπίο και το γραφικό χωριό του νησιού. 

Λειψοί: Ιδανικός προορισμούς για τους ερωτευμένους! 

Η επαφή με την ανέγγιχτη φύση, οι ατέλειωτες ώρες σε μια εξωτική παραλία μακριά από την καθημερινότητα, οι εξερευνήσεις με σκάφος των 24 νησιών των Λειψών, η μεσογειακή διατροφή, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα όπως ο δημοφιλής «μυθικός» οίνος το τυρί και το μέλι, οι δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, η ποδηλασία και η ιππασία αλλά και ο ρομαντισμός κάτω από τον έναστρο ουρανό με χαμηλή μουσική, χωρίς θορύβους συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό ώστε ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά!

Καλοκαίρι 2021: 3+1 προορισμοί για low budget διακοπές σε camping

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top