Παραλία Στέρνα: Ένα κρυμμένο διαμάντι μόλις μία ανάσα από την Αττική

Εξερευνήστε τη και κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της

Παραλία Στέρνα Στο Λουτράκι
Η παραλία Στέρνα, με τα εντυπωσιακά κρυστάλλινα νερά, βρίσκεται μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα 

Η χώρα μας φημίζεται για τους ανεξερεύνητους και κρυφούς προορισμούς της, οι οποίοι όταν τους ανακαλύψεις προσφέρουν απλόχερα στον επισκέπτη τους τη μαγεία της φιλοξενίας της φύσης, τη γαλήνη και την ικανοποίηση ότι ανακάλυψες έναν κρυφό επίγειο παράδεισο, που προορίζεται αποκλειστικά για σένα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, την άμμο και τα πεντακάθαρα, δροσερά νερά.

Παραλία Διαπόρι: Η ομορφότερη αμμόγλωσσα είναι καλά κρυμμένη

Ένας τέτοιος προορισμός, μάλιστα μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα είναι και η κρυφή, ανοργάνωτη παραλία Στέρνα, στο Λουτράκι. Το ότι είναι σχετικά άγνωστη, την καταστά άμεσα μία από τις πιο καθαρές και ήσυχες παραλίες. Μία ιδανική ημερίσια εκδρομή για να απολαύσετε τον ήλιο, τη δροσερή θάλασσα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Η μυστική παραλία της Αττικής με τα ονειρεμένα νερά!

Πώς θα πάτε στην παραλία Στέρνα στο Λουτράκι

Αφού περάσετε την Περαχώρα μετά το Λουτράκι και ακολουθείτε τη διαδρομή που οδηγεί στην Στέρνα. Ο δρόμος προς την παραλία είναι χωματόδρομος, ενώ το τελευταίο 1 χιλιόμετρο είναι δύσβατος χωματόδρομος. Τα συμβατικά ΙΧ μπορούν να προσεγγίσουν την παραλία έως ένα σημείο, ενώ οι ιδιοκτήτες 4x4 θα καταφέρουν να φτάσουν έως το τέλος. Εάν δε διαθέτετε όχημα 4x4, τότε με λίγο περπάτημα και υπομονή θα φτάσετε στη μαγευτική παραλία, που πιστέψτε μας, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω!

Φτάσατε στον επίγειο παράδεισό σας για σήμερα: Την παραλία Στέρνα! Καλές βουτιές!

Πάρος: Τι θα δεις, πού θα κολυμπήσεις, πού θα βγεις

Εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία Στέρνα στο Λουτράκι

Εύβοια: Τρεις φανταστικές παραλίες μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top