Θεσσαλία: Εμβολιάστηκε η πρώτη 15χρονη μαθήτρια στη Λάρισα

Το μήνυμα που έστειλε στους συμμαθητές της

Όσα είπε η Μαρία Θεοδωρίδου για τους εμβολιασμούς, τα εμβόλια και τον ρόλο της Εκκλησίας. (19/7)

Εμβολιάστηκε η πρώτη έφηβη στη Θεσσαλία, η οποια χαρακτήρισε τον εμβολιασμό ως «όπλο για να κυκλοφορούμε ελεύθεροι». Η 15χρονη μαθήτρια Άρτεμις Γιαννακοπούλου εμβολιάστηε στη Λάρισα και έστειλε το δικό της μήνυμα στους νέους.

Εμβολιασμοί: Το απόγευμα ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15 – 17 ετών

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού για τους νέους της ηλικίας της. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους εφήβους γιατί ο κύριος φορέα κοινωνικοποίησής μας είναι το σχολείο και οι παρέες μας, έτσι το εμβόλιο είναι ένα όπλα για να μπορούμε να κυκλοφορούμε» είπε.

Δείτε το βίντεο από το larissanet onΙine newspaper: 

Αναφερόμενη στα κλειστά σχολεία εν μέσω καραντίνας σημείωσε ότι «το άνοιξε - κλείσε των σχολείων δεν ήταν ωφέλιμο ούτε για την εκπαίδευσή μας, ούτε για την ψυχοσωματική μας υγεία».

Εμβολιασμοί: Ποιοι μύθοι καταρρίπτονται για τα εμβόλια

Στη συνέχεια, κάλεσε τους συμμαθητές της να εμβολιαστούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. «Να τρέξουν και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα σε μεγαλύτερες ηλικίες για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και εμείς για να συνεχίσουμε την ζωή μας χτίζοντας το αύριο. Πρέπει να ακολουθούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να μην πιστεύουμε στις παραπληροφόρηση που διαχέεται στο διαδίκτυο» τόνισε η 15χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top