Εμβόλιο: Έπαθλο 3.000 ευρώ για τους εμβολιασμένους στην Κρήτη

Η πρώτη ιδιωτική λοταρία θα αφορά εργαζόμενους στον τουρισμό

Μπόνους εμβολιασμού με... μεγάλη φαντασία. Τι προσφέρεται στους πολίτες ανά τον κόσμο για να τους δελεάσουν να εμβολιαστούν. βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (28/6)

Την ώρα που μετάλλαξη Δέλτα τείνει να επικρατήσει στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι μεσούσης μάλιστα της τουριστικής σεζόν, γίνεται αγώνας δρόμου για να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί, ώστε να θωρακιστεί η δημόσια υγεία.

Προνόμια εμβολιασμένων: Όρθιοι και χορός στα covid free καταστήματα

Στην Κρήτη όπου έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα της νέας μετάλλαξης σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές αρχές, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή ιδιωτικής λοταρίας για όσους προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους με έπαθλο 3.000 ευρώ.

Προνόμια εμβολιασμένων: Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις

Η λοταρία θα αφορά εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα που έχουν προχωρήσει στον πλήρη εμβολιασμό τους. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και έχει ως σκοπό να παροτρύνει τους εργαζόμενους να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους.

Έρχονται οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – Ποιους θα αφορούν

«Εμείς εδώ για μία ακόμα φορά πρωτοπορούμε συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό, και όχι 150 ευρώ, προκειμένου να κληρωθεί σε όσους εργαζόμενους τουριστικών γραφείων και επαγγελματιών οδηγών τουριστικών πούλμαν προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης.

Παράλληλα, ο κ. Βλατάκης ξεκαθάρισε ότι η λοταρία δεν θα αφορά μόνο όσους εμβολιαστούν από δω και στο εξής, αλλά όλους όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

«Δεν είμαστε της λογικής ότι μόνο αυτοί που θα εμβολιαστούν από τώρα και μετά θα πρέπει να έχουν δικαίωμα στο μπόνους. Στην κληρωτίδα θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι και τις 31 Αυγούστου οπότε θα γίνει η κλήρωση», τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top