Πέθανε από καρκίνο η μαθήτρια που είχε βγει πρώτη στις Πανελλήνιες το 2019

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου είχε περάσει στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Μυρτώ Φουρουντζόγλου

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Καβάλα μετά την είδηση ότι η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, η μαθήτρια που είχε αναδειχθεί πρώτη των πρώτων στις Πανελλήνιες 2019 «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, η 20χρονη Μυρτώ είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο όταν πέρασε εκείνη τη χρονιά πραγματοποίησε το όνειρό της και πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Η μαθήτρια όμως δεν τα είχε παρατήσει. Αγωνίστηκε με πείσμα και έκανε τις σπουδές που αγαπούσε.

Συγκλονισμένοι οι δάσκαλοι της Μυρτώς με τον θάνατό της

«To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουτζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δασκάλα σου», έγραψε η δασκάλα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Κοσμάς Χαρπαντίδης, δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Σε συνέντευξή της το 2019 στο Center TV, η Μυρτώ μιλούσε για τους στόχους της.
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top