Μετάλλαξη Δέλτα: Νόσησε πενταμελής οικογένεια στη Θεσσαλονίκη

Θετικός ο πατέρας, η εγκυμονούσα μητέρα και τα τρία τους παιδιά

Η μετάλλαξη «Δέλτα» έκανε την εμφάνισή της στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Τα πέντε μέλη μιας οικογένειας διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και μάλιστα, ο πατέρας βρέθηκε θετικός με τη μετάλλαξη «Δέλτα». 

Μετάλλαξη Δέλτα: Ποια είναι τα συμπτώματα - Το ποσοστό κάλυψης των εμβολίων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα rapid test ενός ζευγαριού και των τριών παιδιών τους βγήκαν θετικά στις 13 Ιουνίου. Τρεις μέρες αργότερα, τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν με μοριακό τεστ και στις 26 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε διαγνωσθεί με τη μετάλλαξη «Δέλτα». 

Μετάλλαξη Δέλτα: Αναβαθμίστηκε σε μετάλλαξη «ιδιαίτερης ανησυχίας»

«Με κάλεσαν από τον ΕΟΔΥ και μου είπαν ότι σε ένα δειγματοληπτικό έλεγχο προέκυψε ότι το δικό μου κρούσμα ήταν της μετάλλαξης Δέλτα. Θεώρησαν ότι «Δέλτα» είναι όλης της οικογένειας» εξήγησε ο πατέρας. 

Η μητέρα των παιδιών είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της οικογένειας και όπως είπε ο σύζυγός της, δεν είχαν αποφασίσει αν θα εμβολιάζονταν. Ευτυχώς, τα συμπτώματα που έχουν ήπια, ενώ και στο εργασιακό περιβάλλον και των δύο δεν εντοπίστηκε να έχει κολλήσει κάποιος. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top