Κορωνοπάρτι ΑΠΘ: 23χρονος κινδυνεύει να χάσει το πόδι του

Τον παρέσυραν οι φίλοι του με σκαπτικό μηχάνημα

Ένας 23χρονος φοιτητής τραυματίστηκε στο πόδι, κατά τη διάρκεια του κορωνοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο.

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν από τις αρχές στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, καθώς φέρονται να συμμετείχαν στη διοργάνωσή του, οδηγήθηκαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αφέθηκαν ελεύθεροι, αφότου το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους να αναβληθεί η δίκη τους για τις 17 Ιουνίου.

Η μεταγωγή των τριών νεαρών συλληφθέντων στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η μεταγωγή των τριών νεαρών συλληφθέντων στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Στη διάρκεια του πάρτι, νεαρός ανέβηκε σε σκαπτικό μηχάνημα, που βρήκε σε εργοτάξιο του ΑΠΘ και παρέσυρε 23χρονο, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο πόδι. Η μητέρα του δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

«Όταν άκουσε τις τσιρίδες, τότε κατάλαβε ότι είχε πατήσει το παιδί μου. Αν υπήρχε φύλαξη στο ΑΠΘ, τώρα το παιδί μου δε θα ήταν τραυματισμένο, με τον φόβοι ότι θα του κόψουν το πόδι» είπε η μητέρα του 23χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ3.

Το πάρτι στήθηκε γύρω από ένα αυτοκίνητο, που πέρασε μέσα στο campus, με ειδικό σύστημα ηχείων και έπαιζε δυνατή μουσική. Η αστυνομία εντόπισε το όχημα, ταυτοποίησε τις πινακίδες και έτσι βρήκε στην Αλεξάνδρεια τον οδηγό και τους  δύο συνεπιβάτες που φέρονται να συμμετείχαν στη διοργάνωση Οι νεαροί ηλικίας 24, 21 και 18 ετών δεν είναι φοιτητές και πήγαν στη Θεσσαλονίκη μόνο για το πάρτι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top