Χανιά: Σε κοινωνική δομή τα αδέρφια της της 11χρονης Ιωάννας

Η μητέρα της τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη του παιδιού της

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της 11χρονης στα Χανιά, αφού ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους. 

11χρονη Χανιά: «Υπάρχει ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια»

Μιλώντας σήμερα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης, Απόστολος Λύτρας, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα αδέρφια του κοριτσιού φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους. 

11χρονη Χανιά: Είχε ξαναφύγει από το σπίτι - Τα SMS μητέρας και κόρης

Η μητέρα και η γιαγιά των παιδιών επισκέπτονται καθημερινά τα παιδιά στη δομή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα παραμείνουν εκεί. Η μητέρα της 11χρονης είπε πως τα παιδιά της ίσως επιστρέψουν από την δομή μέσα στο σαββατοκύριακο.  

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά της 11χρονης

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν από τις αρχές απαντήσεις στα ερωτήματά μας: Που είναι το κινητό της 11χρονης; Με ποιους συνομιλούσε; Η ώρα ήταν 8:30, είχε πάρα πολλά παιδιά στο σημείο. Χρειαζόμαστε κάποια άτομα που βρίσκονταν στο σημείο να καταθέσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.  

Θάνατος 11χρονης: Τελέστηκε το πρωί το μνημόσυνο στα Χανιά 

Σήμερα το πρωί, η μητέρα της μικρής Ιωάννας τέλεσε το μνημόσυνό της στα Χανιά. Η ίδια αλλά και η γιαγιά της 11χρονης μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση. 

11χρονη Χανιά: «Η Ιωάννα είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της»

Ερωτηθείσα για την απόπειρα αυτοκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της στο σημείο που σκοτώθηκε η μικρή Ιωάννα, η μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος».  

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και η μητέρα της άτυχης Ιωάννας

Η γιαγιά της μικρής είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αρνείται να πιστέψει πως η εγγονή της μπορεί να αυτοκτόνησε.  

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top