Θάνατος 18 μηνών βρέφους: «Το ψάχναμε και νομίζαμε ότι το έκλεψαν»

Συντετριμμένη η γιαγιά του μικρού αγοριού που έπεσε σε βόρθο

Συντετριμμένοι είναι η γιαγιά και ο παππούς του 18 μηνών αγοριού που χθες ξέφυγε από την προσοχή τους και βρέθηκε νεκρό μέσα σε βόθρο πίσω από το σπίτι τους. 

Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Το αγοράκι βρισκόταν στην αυλή με τον παππού και τη γιαγιά που το πρόσεχαν για λίγη ώρα, ώστε η μητέρα του να πάει στον οδοντίατρο. 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 18 μηνών αγοράκι που έπεσε σε βόθρο

Κάποια στιγμή το έχασαν. Άρχισαν έντρομοι να το αναζητούν παντού, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες, οι οποίοι έτρεξαν κι αυτοί να ψάξουν το παιδί. 

«Το ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους, με τα αυτοκίνητα, με τα ποδήλατα, δεν το βρίσκαμε πουθενά. Μια γειτόνισσα μας είπε “αν το παιδί έπεσε στον βόθρο, χάθηκε”, αλλά δεν την πιστέψαμε. Νομίζαμε ότι το άρπαξαν», είπε η γιαγιά του παιδιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θεσσαλονίκη: Πώς συνέβη η τραγωδία με το 18 μηνών μωρό που έπεσε σε βόθρο

Όλοι λένε πως ήταν η κακιά στιγμή. Μέσα σε δευτερόλεπτα το παιδάκι απομακρύνθηκε από τους παππούδες κι έπεσε μέσα στον βόθρο. Όπως είπε στην εκπομπή ξαδέλφη της γιαγιάς, το φρεάτιο ήταν καλυμμένο, όμως το κακό έγινε και το 18 μηνών βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο. 

«Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια. Μπροστά στα μάτια τους το είχαν το παιδί και ξαφνικά χάθηκε», είπε.

Η γειτονιά είναι η συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της. 

«Κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί φοβήθηκα μήπως μπήκε μέσα στο δικό μου οικόπεδο κι έγινε κάτι με τον σκύλο μου. Όμως δεν το βρήκα πουθενά», είπε ένας γείτονας. 

Όλοι ήταν αναστατωμένοι, μέχρι που οι αστυνομικοί είδαν αίμα σε κάποιους σιδερένιους λοστούς στο φρεάτιο, που βρισκόταν στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού. 

Ήλπιζαν να μην γίνουν επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους, όμως όταν είδαν τη σορό του μωρού λύγισαν. 

Η μητέρα και ο πατέρας του μικρού αγοριού είναι σε τραγική κατάσταση, όπως και οι παππούδες.Μία πληγή που θα είναι πάντα ανοιχτή και θα αιμορραγεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top