Πάρος: To ριάλιτι «Are you the one» έφερε ... ασφαλιστικά μέτρα!

Τι δήλωσαν στελέχη του δήμου Πάρου για τα γυρίσματα του γερμανικού ριάλιτι

κάμερα/ unsplash

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ριάλιτι «Are you the one», το οποίο πραγματοποιεί τα γυρίσματά του στην Πάρο. Κάτοικοι του νησιού δηλώνουν πως οι συμμετέχοντες «κάνουν σεξ όπου βρουν» και προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στο νησί.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος Ν. Αγαπηνός, έχει ήδη καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, κάνοντας λόγο για  υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος, πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως, υγειονομικής φύσεως, κίνδυνο φωτιάς, χρήση γης και ηχορύπανσης. 

Το reality αποτελεί παραγωγή του γερμανικού MTV χαρακτηρίζεται από τον δικηγόρο ως «τηλεοπτικό προϊόν υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο».  

Νέο ριάλιτι: Ο ΑΝΤ1 «κλειδαμπαρώνει» επώνυμους σε ένα κάστρο

«Are you the one»: «Τα γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών» 

«Το πρόγραμμα απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Αγαπηνός.  

Σημειώνει, επίσης, πως τα γυρίσματα «εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών», ενώ απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο».   

Τα γυρίσματα του γερμανικού reality show αφορούν τη δεύτερη σεζόν, ενώ πραγματοποιούνται από τον περασμένο Απρίλιο στον άμπο της Πάρου, στη θέση Κρωτήρι, σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.  

Πραγματικά reality επιβίωσης που δεν έχουν έρθει στην ελληνική TV!

Πάρος: «Δεν έχουμε λάβει παράπονα» δηλώνει ο Δήμος

Σύμφωνα με το zougla.gr, στελέχη του Δήμου Πάρου δηλώνουν πως δεν έχουν λάβει κανένα παράπονο που να αφορά τα γυρίσματα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος.  

Επίσης, εξηγούν πως εφόσον έχει εκμισθωθεί ιδιωτική περιουσία, ο δήμος δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει και να διακόψει την συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top