Φωτιά Σχίνος: Πού κινούνται οι έρευνες της πυροσβεστικής

Ανοιχτά όλα τα σενάρια - Βασικός ύποπτος ένας 90χρονος 

Δείτε το ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Η Πυροσβεστική λαμβάνει νέες καταθέσεις για να φτάσει στον άνθρωπο που πιθανότατα έβαλε φωτιά άθελά του και κατέκαψε περισσότερα από 70.000 στρέμματα από την Κόρινθο μέχρι τα Μέγαρα

Φωτιά σε Κορινθία – Δ. Αττική: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, εξετάζει ως βασικό ύποπτο έναν… 90χρονο άνδρα.

Ερευνάται αν ήταν εκείνος που αποφάσισε να κάψει ξερόκλαδα από ελαιόδεντρα και υλικά που ευνοούν τη εύφλεξη, σε μία ημέρα που οι άνεμοι ήταν ισχυροί κι ο κίνδυνος να γιγαντωθεί μια φωτιά ήταν τεράστιος.

Φωτιά Σχίνος: Το συγκινητικό σημείωμα του αρχιπυράρχου που έσωσε σπίτι

Βαγγέλης Γκουμας - Φωτιά Σχίνος

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μην είναι υπαίτιος ο ηλικιωμένος άντρας, αλλά κάποιο νεότερο άτομο που εμφανίζει τον ηλικιωμένο ως υπεύθυνο για να αποφύγει τη βαριά ποινή. 

Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τη φωτιά στον Σχίνο 

Όπως είναι αναμενόμενο ένα ακόμα σενάριο είναι αυτό του καθαρού εμπρησμού, όπου κάποιος έβαλε με δόλο αυτήν τη φωτιά για να προξενήσει αυτήν την καταστροφή.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει κάμερες ασφαλείας, στίγματα κινητών και μαρτυρίες προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοχοι.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top