Μουσουλμάνοι: Το τέλος του Ραμαζανίου γιόρτασαν στον Βοτανικό

Το Star εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα

Μαθήματα σεβασμού των θρησκειών παραδίδει η Αθήνα στην Άγκυρα τόσο με την αρμονική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη, όσο και με την λειτουργία του τζαμιού στον Βοτανικό. Εκεί γιόρτασαν χθες το τέλος του Ραμαζανίου μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας και το Star εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα.

«Χαστούκι» στον Ερντογάν μετά την άσκηση Ελλάδας - ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Δεκάδες μουσουλμάνοι γιορτάζουν τη λήξη του Ραμαζανίου στον Βοτανικό. Τηρώντας τα μέτρα που επιβάλλει η πανδημία προσεύχονται για το Ιντ Αλ Φιτρ στον εσωτερικό αλλά και στον προαύλιο χώρο του Τζαμιού.

«Εμείς, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι σεβόμαστε τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθαρίζουμε στους γείτονές μας ότι είμαστε ανοιχτοί και στον διάλογο». Αυτό είπε ο ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του Τσαβούσογλου στην Αθήνα. 

Αμερικανός γερουσιαστής Μενέντεζ: Καταπέλτης εναντίον των Τούρκων

«Το γεγονός πως αυτή η κυβέρνηση (Μπαιντεν) είναι αποφασισμένη να προωθήσει τον νόμο στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Ερντογάν, πως υπάρχουν κι άλλες επιλογές και πως εσύ δεν είσαι η μοναδική μας επιλογή στην περιοχή» ανέφερε ο Μπομπ Μενέντεζ Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Γερουσίας των ΗΠΑ.

Νέα Ελληνοτουρκική άσκηση στην Ξάνθη

Η ελληνο-αμερικανική συνεργασία διαρκώς ενισχύεται. Την Δευτέρα, Ελληνικά και Αμερικανικά άρματα μάχης, θα πάρουν θέση στην Ξάνθη για την άσκηση «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 21».

Ελληνοτουρκικό: Πιέζει για διάλογο η Ε.Ε - Νέες «βολές» Ερντογάν

Στο στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου η παρουσία των ΗΠΑ είναι έντονη, βρέθηκαν σήμερα η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κι ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, μ' αφορμή 101η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. 

 «Είμαστε υπερήφανοι για τους Θρακιώτες ακρίτες μας, που φυλάνε με αυταπάρνηση τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλάροπουλου.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top